Følg Salatbaren.dk på Facebook
+
En lækker og meget frisk salat med æbler og cashewnødder. Dressingen til salaten består blot af friskpresset citronsaft og lidt olivenolie, og det er en meget simpel salat. Foto: Salatbaren.dk.
Salat med æbler og cashewnødder
Tomatsalat er en af de vel nok mest klassiske salater, som kan nydes til utrolig mange retter. Eller blot nydes som den er sammen med et stykke nybagt brød. Du laver tomatsalaten med en grøn salat, tomater i både og rødløg, og det hele dryppes med olivenolie og balsamico. Foto: Salatbaren.dk.
Lækker tomatsalat med rødløg og balsamico
Dette er en virkelig lækker og nem broccolisalat, der laves med letdampet broccoli. Du kan også anvende rå broccoli. Dertil kommer ristede græskarkerner, tørrede tranebær og lækre bacontern. Foto: Salatbaren.dk.
Opskrift på broccolisalat med græskarkerner
Rødkål kan være skrap kost for nogen, men du kan sagtens lave en nem rødkålssalat ved at spæde op med spidskål. Rødkålssalaten er blandt andet god til andesteg. Foto: Salatbaren.dk.
Nem rødkålssalat med spidskål og æbler
Salatbarens hjemmelavede kyllingetærte, der selvfølgelig indeholder stegt kylling, men også bacon og rucola. En god og lækker tærte, der nydes i godt selskab med en tomatsalat. Foto: Salatbaren.dk.
Salatbarens kyllingetærte med grøntsager
Sådan skal en lækker omgang boller i karry se ud. Kogte kødboller, der er vendt i en vellavet karrysovs og serveret med kogte ris. Her er det basmatiris. Foto: Salatbaren.dk.
Nem opskrift på boller i karry med ris
Salatbarens lækre og sprøde frikadeller, der selvfølgelig steges på panden i smør og olie. De gammeldags frikadeller har den helt rigtige frikadellesmag, som du husker det fra mormors tid. Foto: Salatbaren.dk.
Gammeldags frikadeller – den rigtige opskrift
Pølsehorn er fremragende at bage af en bløddej, der er en klassiske bagerdej med smør. Bløddejen er nem at arbejde med, og nem at rulle ud i trekanter, som trilles sammen om en pølse. Pølsehornene drysses med sesamfrø. Foto: Salatbaren.dk.
Klassiske pølsehorn lavet af bløddej